fbpx
Apart Hotel RADJENOVIC 3+*
Тип на Соба 21.05-10.06 11.06-25.06 26.06-09.07 10.07-28.07 29.07-20.08 21.08-11.09 12.09-26.09 27.09-31.10
Цените се дадени по соба на ден на база НАЕМ
SNGL
1 ADL 27 29 38 40 42 38 31 29
DBL Mansardt
1 ADL 39 40 47 53 58 52 47 40
1 ADL+1 CHD (2-11,99) 39 40 47 53 58 52 47 40
2 ADL 39 40 47 53 58 52 47 40
2 CHD (2-11,99) 39 40 47 53 58 52 47 40
Studio 02
1 ADL 40 42 49 58 67 59 49 42
1 ADL+1 CHD (2-11,99) 40 42 49 58 67 59 49 42
2 ADL 40 42 49 58 67 59 49 42
2 CHD (2-11,99) 40 42 49 58 67 59 49 42
Studio 02+1
1 ADL+1 CHD (2-11,99) 50 53 61 72 83 74 61 53
1 ADL+2 CHD (2-11,99) 50 53 61 72 83 74 61 53
2 ADL 50 53 61 72 83 74 61 53
2 ADL+1 CHD (2-11,99) 50 53 61 72 83 74 61 53
3 ADL 60 63 73 87 100 88 73 63
Доплата за Појадок 5€ по лице на ден;
Минимум престој 5 ноќи, пократок престој +20% од цените;
Прочитано 341 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Лето 2022

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00-14.00

Top