fbpx

GIFT VOUCHER

Ваучерот е подарок, знак на внимание, поттик за подобро работење и соработка...
Ги искажува вашите најубави желби упатени кон оние кои користејќи го создаваат сеќавање на вас, откривајќи ја магичната убавина на блиските и далечни пространства.

giftcard


Подарокот ваучер “ САМА Холидеј“ можете да го користите за различни патувања
Искористете го за наградувањање на вашите вработени, бизнис партнери, вашата фамилија, роднини и пријатели. Подарете за веридба! Подарете за свадбено патување! Одбележете ја вашата годишнина!
Маркетинг агенциите можат да го порачаат за наградна игра на своите клиенти.
Вредноста на ваучерот ја одредувате вие.
Ваучерот може да гласи на одреден износ или на конкретно патување со временско ограничување.
Ваучерот не се менува за парична противвредност.
Во зависност од нарачаните ваучери, одобруваме попусти закорисниците на нашите услуги

ПОДАРЕТЕ ПОДАРОК ШТО ЌЕ ПОДАРИ НЕЗАБОРАВНИ МОМЕНТИ
ВО ЗАВИСНОСТ ОД ВАШИТЕ МОЖНОСТИ И ЖЕЛБИ ОДБЕРЕТЕ ГО ВИСТИНСКИОТ ВАУЧЕР ЗА ВАС

Прочитано 3407 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top