fbpx

ВОСПИТНО ОБРАЗОВНИ ПРОЕКТИ

Дека туризмот е интересна гранка потврди и интересот на учениците од средното економско училиште од Велес. На едно место ја најдоа и географијата и економијата и математичките пресметки кој одмор колку чини.

Прочитано 3358 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 13.30

Top