fbpx

Итенерер: Genoa (Italy), Civitavecchia (Italy), Palermo (Italy), Valletta (Malta), Barcelona (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy)
Брод: MSC GRANDIOSA
Пристаниште: Genoa, Italy
Датум на тргнување: 04/01/2020
Времетраење: 7 ноќи


 Термини на поаѓање:

ЈАНУAРИ 4 11 18 25
ФЕВРУАРИ 1 8 15


 *Цените се дадени по кабина  за 2 особи

ТИП НА КАБИНА

ВНАТРЕШНА

ПОГЛЕД НА ОКЕАН

БАЛКОН

BELLA EXP

879.00 € 1,043.50 € 1,208.50 €
FANTASTICA EXP 968.00 € 1,118.50 € 1,328.50 €
AUREA EXP     1,958.50 €
Прочитано 1480 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 14.00

Top