fbpx

Итенерер: Copenhagen (Denmark), Helsinki (Finland), St Petersburg (Russian Fed.), Tallinn (Estonia), Kiel (Germany), Copenhagen (Denmark)
Брод: MSC MERAVIGLIA
Пристаниште: Copenhagen, Denmark
Датум на тргнување: 03/05/2020
Времетраење: 7 ноќи


 Термини на поаѓање:

MAJ 3 7 31 /
ЈУНИ 14 28 /

Ден Датум Пристаниште Пристигнување Заминување
1 03/5/2020 Copenhagen, Denmark - 06:00 PM
2 04/5/2020 Day at sea - -
3 05/5/2020 Helsinki, Finland 12:00 AM 06:00 PM
4 06/5/2020 St Petersburg, Russian Fed. 07:00 AM 09:00 PM
5 07/5/2020 Tallin, Estonia 09:00 AM 06:00 PM
6 08/5/2020 Day at sea - -
7 09/5/2020 Kiel, Germany 07:00 AM 07:00 PM
8 10/5/2020 Copenhagen, Denmark 09:00 AM -

 *Цените се дадени по кабина  за 2 особи

ТИП НА КАБИНА

ВНАТРЕШНА

ПОГЛЕД НА ОКЕАН

БАЛКОН

BELLA EXP

1,259.00 € 1,578.00 € 2,378.00 €
FANTASTICA EXP 1,678.00 € 2,178.00 € 2,578.00 €
AUREA EXP     3,378.00 €
Прочитано 1222 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00 - 14.00

Top